Karin in tranen na een discussie met Bas

Karin in tranen na een discussie met Bas

Karin is het totaal niet eens met het referendum wat Bas in het leven geroepen heeft. Na de presentatie van Cees tegen het veganisme beland Karin in discussie met Bas. Bas is voor een veganistische samenleving, Karin is zwaar tegen. Ze hecht veel waarde aan af en toe een stukje vlees en haar glaasje karnemelk. Na de discussie is Karin compleet overstuur. In tranen doet ze haar verhaal bij Rowena. Rowena adviseert Karin dat ze de discussie niet persoonlijk op moet vatten. Karin reageert snikkend dat de verplichting die Bas de groep mocht het referendum doorgaan, oplegt haar dwars zit. En hij heeft mij dierenmoordenaar genoemd tijdens de discussie. Dat maakt me erg verdrietig voegt ze eraan toe. Ook is ze tijdens de discussie ‘dierenmoordenaar’ genoemd. Dit maakt haar erg verdrietig. Rowena praat vervolgens op haar in om haar wat rustiger te krijgen maar Karin kan er niet over uit. Ze vindt het belachelijk en ze maakt zich zorgen over haar gezondheid als er geen dierlijke producten meer gegeten mogen worden. De twee geven elkaar uiteindelijk een dikke knuffel. Maar Karin blijft verdrietig rondlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *