Liegt Romy Rianne voor?

Liegt Romy Rianne voor?

Romy en Rianne hebben een gesprek gehad over seksuele geaardheid, maar al snel gaat het gesprek over in het volgende onderwerp. Namelijk de verkiezingstijd.

Romy laat Rianne weten dat ze niemand gaat zeggen op wie ze gaat stemmen. Maar helaas klopt dit niet helemaal, afgelopen avond liet ze in een gesprek met Rowena en Ruud weten dat ze namelijk op Rianne wil stemmen. Enfin, terug naar het gesprek, de twee hebben het over een eerder gesprek wat ze al gehad hebben. Romy heeft toen aangegeven dat ze de echter Rianne wil zien. En ze laat haar mede bewoner weten dat ondanks het feit dat ze hard werkt nog altijd niet veel met de groep is. Rianne reageert dat ze toenadering aan het zoeken is, en ik ben er ook voor jou benadrukt ze. Romy antwoordt dat ze dit weet. Dan vertelt Rianne verder over het harde werken dat ze doet binnen Utopia. Ze zegt onder andere ze dit nodig heeft ter ontspanning. Romy laat weten haar te begrijpen. Aan het einde van het gesprek vraagt Rianne om een knuffel. Terwijl ze Romy in haar armen sluit zegt ze dat ze van haar houdt. Romy mompelt wat ongemakkelijk terug dat ze ook van haar houdt. Voordat Rianne wegloopt zegt ze nog dat ze het leuk zou vinden om een keer een gesprek met Romy te voeren waarbij de twee zich helemaal blootgeven. Romy zegt dat dit wel komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *