Ramona stopt met de merchandise

Ramona stopt met de merchandise

De merchandise in Utopia gaat hard, verschillende bewoners beginnen iets met kleding. Dit komt met name door het succes van de #TeamJessie shirts. Zo hebben Romy en Do het idee om een pump lijn op te zetten. Ramona is de onderlinge strijd zo beu dat ze uit de merchandise stapt.

Romy en Do besluiten hun idee, de schoenenlijn toch maar te delen met Ramona. Ze wilde het eigenlijk geheim houden maar aangezien Ramona het hoofd van de merchandise is besluiten ze het toch maar te bespreken. Voordat de twee hun idee kunnen vertellen zegt Ramona dat ze gaat stoppen met de merchandise. Romy en Do kijken verbaasd, ze hadden het niet verwacht. Ramona legt uit dat ze eigenlijk wilde wachten tot een centraal. Maar als mensen denken het beter te kunnen, geef ik het graag aan ze door voegt ze eraan toe. Er zijn te veel individuele projecten gaat ze verder. Zo wil Jessie nu ook iets met petten gaan doen, Billy met haar Billyjeans en Cemal wil beanies gaan doen. En daar komt ook nog eens de schoenenlijn bij. Karin die zich inmiddels ook bij het gesprek gevoegd heeft zegt dat ze met alle liefde de merchandise op zich neemt en dat zij het wél heel leuk vindt dat iedereen zoveel ideeën heeft. En Ramona wil niet dat degene zijn die projecten goed of afkeurt en wil deze verantwoordelijkheid niet langer dragen. Ook is Ramona bang dat haar sneakerlijn hierdoor minder goed zal verkopen, omdat potentiële klanten wellicht liever wachten op de pumps. Vindt jij de concurrentiestrijd tussen de bewoners te hoog worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *