Romy twijfelt aan de geaardheid van Cemal

Romy twijfelt aan de geaardheid van Cemal

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Romy heeft namelijk een gesprek opgevangen wat twijfels bij haar oplevert. Ze besluit Cemal erop aan te spreken.

Buiten begint Romy het gesprek en vertelt wat haar dwars zit. Ik heb een gesprek opgevangen waarover je sprak. Het ging over je ervaringen met mannen. Ik vond dat wat vreemd gaat ze verder. Het leek alsof je aan het hengelen was naar antwoorden en reacties van de anderen. Ik ben niet boos benadrukt ze maar ik kan je gedrag niet helemaal volgen. Cemal antwoordt dat het nooit zijn bedoeling is geweest om Romy de indruk te geven dat hij op mannen valt. De twee lopen inmiddels door de tuin. Cemal verzekert Romy dat ze daar ook niet bang voor hoeft te zijn. Ik heb de experimenterende periode gehad en weet nu zeker dat ik op vrouwen valt benadrukt hij. Romy reageert dat ze hem aanspreekt om Cemal te helpen. Ik wil niet  dat andere mensen denken dat je op mannen valt. Cemal snapt dat deze actie er eentje is die Romy uit liefde doet. De twee sluiten het gesprek af met een lief kusje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *