Ruud en Billy gaan weer redelijk leuk met elkaar om

Ruud en Billy gaan weer redelijk leuk met elkaar om

Motopia is zo goed als afgelopen, we schreven eerder al over zaken die niet zo goed verliepen tijdens het evenement maar er is blijkbaar nog meer wat niet goed verliep. Zo klaagde Gina en Benjamin over mede bewoner Cemal. Cemal is volgens Gina namelijk afgeleid terwijl hij met Gina in Le Luifel werkt. Cemal neemt de bestellingen op maar vergeet de helft of vergeet zelfs af te rekenen. Hierdoor kan Gina er ook niets meer van volgen laat ze Benjamin weten. Twee man is volgens haar ook te weinig. Wel vindt ze dat Cemal hard werkt en zich voor honderd procent inzet. Benjamin is het met Gina eens als het over Cemal gaat. Ook hij denkt dat er voortaan drie man in Le Luifel moeten werken. Het is volgens hem niet te doen.

Verder heeft Billy tijdens Motopia een schilderij verkocht voor honderdzestig euro. Trots gaat ze naar Ruud om het hem te vertellen. Ruud grapt dat het schilderij vast prachtig zal hangen op het toilet. Billy kan er wel om lachen en vertelt trots dat het schilderij in de woonkamer zal komen te hangen. Daarna geeft ze Ruud een zoen op zijn voorhoofd. Ruud reageert dat hij verwacht had dat het schilderij meer op zou leveren. Billy straalt als ze deze opmerking hoort.  Ruud zet vervolgens het schilderij van Billy naast zich neer en Billy grapt dat hij niet moet gaan gooien met het kunstwerk. De twee lachen om de opmerking.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *