Stem nu op het referendum voor een plantaardig Utopia

Stem nu op het referendum voor een plantaardig Utopia

Bas heeft een referendum uitgeroepen, hij wil een vegetarisch Utopia. Dat houdt in dat er minimaal twee maanden geen dierlijke producten meer mogen worden gebruikt. Geen vlees en geen zuivel, echt helemaal niets waar dieren aan te pas zijn gekomen. De bewoners zullen dus moeten zoeken naar alternatieve producten. Kortom een plantaardig Utopia dus. Tijdens een referendum bepaald de kijker. Weliswaar de betalende kijker, met een premium paspoort. De uitslag van het referendum is bindend en dat betekent dat de bewoners zich hieraan zullen moeten houden.
Het referendum is geopend vanaf maandag 29 augustus 10:00 uur tot en met vrijdag 2 september 10:00 uur. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en dan weten de bewoners of het veganisme zijn doorgang zal vinden. Ben jij er al uit wat je doet? Ben je voor of tegen?

Klik hier om te stemmen op het referendum

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *