Utopia kijkcijfers week 86

Utopia kijkcijfers week 86

Hoe zit het met de kijkcijfers van Utopia? Wordt het programma nog altijd goed bekeken? We hebben de gegevens van week 86 erbij gepakt en voor je beschreven. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 86 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 8 augustus575.000 kijkers
  • Dinsdag 9 augustus: 524.000 kijkers
  • Woensdag 10 augustus: 570.000 kijkers
  • Donderdag 11 augustus: 568.000 kijkers
  • Vrijdag 12 augustus: 466.000 kijkers

Ook deze week zien we goede cijfers. We zien net als vorige week maar één dag met rode cijfers. We zijn benieuwd hoe de kijkcijfers van Utopia na de vakantieperiode eruit zal gaan zien. Uiteraard komen we volgende week terug met nieuwe gegevens. Hoe lang denk jij dat het programma nog succesvol zal zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 13:28

    Ze moeten daar bij Utopiatv.nl eens ophouden met zoveel mensen hun ruwe materiaal ta laten verpesten. De basis is wat daar gebeurt. Niet welke muziekjes eronder worden geplakt. Of andere manieren van opleuken. Want dat is het allesbehalve. De reclamevallen die gezet worden zijn net zo irritant. Ik heb uit het hoofd geleerd hoe ik de page zo snel mogelijk kan killen. En waarom dat eindeloze wachten voordat het beeld verschijnt. Moet eerst het hele doopceel van de bezoeker gelicht worden? Er bemoeien zich eenvoudig te veel belanghebbenden met het product die er geen verstand van, noch een band mee hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *