Utopia nieuwtjes 2 augustus

Utopia nieuwtjes 2 augustus

Het Utopia nieuws van 2 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er gebeurd(e).

  • Vanmorgen hebben Do en Ruud post ontvangen. Ruud krijgt wat dingen te horen over Billy en Jessie. Echter willen ze er niet al te diep op ingaan. Verder zijn ze trots op het geen wat Ruud doet. Ook Do schijnt goede post te hebben gehad.
  • Cees was deze morgen druk bezig met het vinden van zijn verdwenen sok. Uiteindelijk staakte hij zijn zoektocht maar, hij is op mysterieuze wijze verdwenen.
  • Vandaag is het een treurige dag voor Bas. Duck is zojuist opgehaald door Gerrit. Duck zal herenigd worden met Face. Waarna Face een spuitje zou krijgen om hem uit zijn lijden te verlossen. Bas denkt ondertussen al na over een dier wat hij in de plaats van Face zou willen. We horen hem praten over een bok.
  • Verder zal er waarschijnlijk een centraal plaatsvinden. Hoe laat is nog onbekend.
  • Bas belt zodra Duck weg is naar de vogel kliniek. Hij wil wat vervanging regelen voor Face die een spuitje krijgt. Erik laat weten wel wat dieren te hebben twee kwakertjes. Hij gaat kijken of ze bij elkaar passen.
  • Gert-Jan zit achter de computer te werken en verder is het vrij rustig. We komen zo terug met meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *