Victoria en Cemal hebben een gesprek over de groep

Victoria en Cemal hebben een gesprek over de groep

Victoria en Cemal hebben een goed gesprek gehad in de tuin, lekker in het zonnetje. Het onderwerp van gesprek? Hun doelen in Utopia…

Victoria zegt tegen  Cemal dat ze graag zou willen dat de bewoners van Utopia, elke twee weken dromen van andere mensen zouden kunnen realiseren.De bewoners moeten meer projecten als eenheid gaan aanpakken voegt ze eraan toe. Ook kunnen maatschappelijke doelen de groep een positieve boost geven gaat ze verder. Door die manier pakken de bewoners ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid aan met deze acties.  Cemal denkt op zijn beurt dat het alleen maar om geld draait bij de rest. Victoria vindt dat het realiseren van doelen niet verkeerd is maar het is wel schandalig dat van de zestien bewoners alleen ik en Benjamin zich inzetten voor de foundation. Cemal antwoordt dat hij het daarmee wel eens is. En vertelt vervolgens dat het hem wel opvalt dat alle bewoners iets voor zichzelf doen. Dat irriteert mij, je bereikt meer als groep. De shirts van Jessie vindt Cemal ook belachelijk, aangezien de bewoners een groep zouden moeten vormen. De twee komen tot de conclusie dat de groep meer moet gaan samenwerken met nieuwe projecten, omdat dit tot meer succes zal leiden. Ben jij het met hen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *