X

Volgens Romy is haar relatie met Cemal nu in balans

Romy heeft de laatste tijd nogal wat twijfels over haar relatie met Cemal. Afgelopen avond besprak ze de relatie wederom, dit keer met Billy. Maar dit keer lijkt het wat positiever nieuws te zijn.

Billy vraagt hoe het met Romy gaat. Romy antwoordt dat ze heel nieuwsgierig is hoe het zou zijn als ze helemaal onafhankelijk zou zijn. Maar voegt eraan toe dat ze ziet dat Cemal verandert. Hij is nu meer met zichzelf bezig aldus Romy. We nemen wat afstand en we hebben de afspraak dat Cemal minder afhankelijk van mij moet worden. Ik zie nu dat hij elke dag lekkerder in zijn vel zit en onze relatie is nu in goede balans voegt ze eraan toe. Billy is blij met de vorderingen maar geeft toch wel een advies. Een relatie moet een toevoeging zijn voor jouw Utopia. Ik ben ook verliefd op Jessie maar wil niet te hard van stapel lopen legt ze verder uit. Ik wil eerst ontdekken of er een toekomst is voor hem en mij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings