Voor welke potentiële bewoner gaat Ramona?

Voor welke potentiële bewoner gaat Ramona?

Potentiële bewoner Jacco had afgelopen avond een gesprek met Ramona. Al snel gaat het over het stemmen, hij is benieuwd in welke potentiële bewoner ze het meeste ziet.

Buiten op het rokersbankje vond het gesprek plaats. En Jacco vraagt op de man af voor welke potentiële bewoner ze zou gaan. Ramona antwoordt dat het een moeilijke keuze zal worden. Ik heb een enorme klik met beiden legt ze verder uit. Maar JP zou een goede aanwinst kunnen zijn voor Utopia in verband met de akker. Deze heeft volgens haar namelijk onderhoud nodig. Jacco zegt het wel te snappen en geeft ook toe dat hij niet de persoon is die de akker zal gaan verbouwen. Ramona lacht en reageert dat ze daar ook niet de juiste persoon zou zijn. Ik kan je eerlijkheid wel waarderen geeft ze dan toe. Maar het is moeilijk om te zeggen naar wie mijn voorkeur gaat. Ik weet het zo snel nog niet, ook niet na drie dagen. Verder laat Ramona het leuk te vinden dat Jacco zo bezig is met muziek. Dat heeft raakvlakken met mijn creatieve kanten. Ook zal Jacco wel in de groep passen en snel vrienden maken denkt ze. Wel geeft ze de nieuweling nog een tip mee als hij vaste bewoner wordt. Je moet het voor je houden wie je naar huis gaat sturen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *