Bezoek voor Jacco

Bezoek voor Jacco

Jacco is inmiddels al 3 weken in Utopia en heeft vandaag zijn eerste bezoek mogen verwelkomen. Toen Jacco wakker werd vandaag, was hij gelijk in een goede vibe. Jacco heeft zijn moeilijke momenten gehad in Utopia en is toch erg blij dat vandaag bekenden van hem langs zullen komen. In de ochtend is te merken dat Jacco steeds onrustiger wordt. Hij loopt heen en weer in de loods en voert wat gesprekken met andere bewoners. Het is duidelijk te zien dat hij zenuwachtig is voor zijn bezoek. Een aantal bewoners vragen aan Jacco of hij nerveus is. Jacco zegt dat dat niet zo is, maar zijn lichaamstaal spreekt boekdelen.

Rond 12 uur lopen Jacco, Gina, Romy en Karin naar de poort. Ze gaan het bezoek van Jacco opwachten. Het is weer te zien dat Jacco nerveus is. Het duurt ongeveer 10 minuten voordat de auto met het bezoek van Jacco komt aanrijden. Jacco blijft nog rustig. Hij zwaait heel erg koeltjes en loopt richting de auto van het bezoek aan. Hij omarmt zijn familie en is ontzettend blij om ze weer te zien. Er worden kleine gesprekken gevoerd, gevraagd hoe het gaat en ze lopen rustig. Jacco pakt zijn moeders hand vast en zo lopen ze richting de loods, met de rest van zijn familie. Het is eindelijk tijd dat Jacco kan spreken met zijn familie over het verblijf binnen Utopia tot nu toe. Hij heeft in een korte tijd al best wel wat meegemaakt en dat wilt hij natuurlijk delen. Ook vraagt hij af en toe advies op bepaalde vlakken, wat natuurlijk volkomen logisch is.

Jacco lijkt zich steeds meer te ontplooien binnen Utopia. Hoe vinden jullie dat Jacco het tot nu toe doet in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *