Billy en Jessie gaan kijken of hun relatie nog zin heeft

Billy en Jessie gaan kijken of hun relatie nog zin heeft

Afgelopen avond gingen Billy en Jessie het gesprek aan over hun prille relatie. Billy uit haar emoties nadat Jessie “vreemdging” met Romy.

Eigenlijk waren de twee al heel de avond met elkaar in gesprek. Het ging over van alles zoals het verleden, relaties en gevoelens. Uiteindelijk besluit BIlly open kaart te spelen. En deelt mede dat ze niet weet of ze nog verder kan met Jessie. Daarna barst ze in tranen uit. Ze benadrukt dat ze het heel moeilijk heeft met wat er allemaal is gebeurd. Ze uit voor het eerst haar emoties over het voorval nadat ze zich de afgelopen dagen groot heeft gehouden. Ik ben gewoon heel erg verdrietig en gekwetst geeft ze dan toe. Ook zegt ze zo nu en dan vlagen van woede richting Jessie te voelen. En ik ben bang dat dit niet meer weggaat gaat ze verder. Ik weet ook niet of ik je nog op je woord kan geloven. En heb mijn twijfels over de toekomst en weet dus niet of het gaat werken tussen ons. Jessie probeert Billy gerust te stellen maar hij zegt wel eerlijk dat hij dat gevoel niet weg kan nemen omdat ze elkaar nog maar kort kennen. De twee besluiten veel te praten de komende tijd en zo te ontdekken of hun relatie nog zin heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *