Cees kwaad omdat het weetje van Cees verdwijnt

Cees kwaad omdat het weetje van Cees verdwijnt

Jacco en Do zijn druk bezig met het maken van nieuwe afleveringen voor Utopia Inside, de talkshow verzonnen door Gert-Jan. Utopia Inside gaat verkort worden van tien naar zes minuten. Om deze redenen heeft Do besloten dat het beter is om het weetje van Cees te schrappen.

En is Cees is nu niet blij met de manier waarop dit naar hem gecommuniceerd is. Hij heeft uiteindelijk zelf aan Do moeten vragen wat er met zijn rubriek gaat gebeuren en had graag gezien dat zij zelf naar hem toe was gekomen. Als hij dit tegen Do zegt ontstaat er een discussie. Do snapt op haar beurt dat hij het vervelend vindt dat zijn rubriek zal verdwijnen, maar vindt niet dat zij iets fout heeft gedaan. De twee worden het dan ook niet eens, waarna de twee hun wegen scheiden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *