Jacco is woest en wil niet met Rianne praten

Jacco is woest en wil niet met Rianne praten

Terwijl Jacco, Do en Karin op het rokersbankje zitten, komt Rianne naar Jacco toe om met hem te praten over het achtergehouden geld

Ze vraagt vervolgens of Jacco even met haar kan praten.  Maar Jacco heeft geen zin. Nee antwoordt hij kortaf.  Rianne probeert het dan nog een keer en vraagt of hij later wel met haar kan praten. Jacco reageert dat hij daar ook geen zin in heeft. Ik heb geen zin om de discussie nog meer uit te rekken voegt hij eraan toe.

Rianne zegt dat ze dat ook niet wil maar alleen rustig wilt praten. Jacco vindt op zijn beurt dat Rianne hem in een kwaad daglicht heeft gesteld. Dit omdat ze aan iedereen heeft verteld dat Jacco geld heeft achtergehouden. Terwijl jij had gezegd dat ze het met niemand zou bespreken benadrukt hij. Volgens hem had het eerlijker had kunnen gaan. Daarna staat hij op, verheft zijn stem en legt uit dat het maar om 4 euro gaat. Ik ben woest en heb nu geen zin in een gesprek, omdat er vandaag allemaal leuke dingen gaan gebeuren gaat hij verder. Rianne vraagt of ze niet op een later tijdstip kunnen praten. Jacco stemt in en gaat weer zitten. Terwijl Jacco weer zit, blijft Rianne een beetje beduusd staan. Jacco besluit dat het genoeg is geweest en loopt terug naar binnen.

Ook adverteren? Klik hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *