Jessie praat met Rianne over haar gevoelens

Jessie praat met Rianne over haar gevoelens

Rianne stelt zich niet open en deelt haar gevoelens niet. Zo werd eerder bekend. Toch besluit Jessie het gesprek met haar aan te gaan. Zal het hem wel lukken om iets los te krijgen bij haar?

De twee gaan buiten in het zonnetje zitten. Daar laat Jessie weten dat hij gehoord heeft dat Rianne de groep bij elkaar wil roepen omdat ze zich niet prettig voelt bij de sfeer de laatste paar dagen. Rianne laat nu wel iets over haar gevoelens los. Ik vind het lastig om in Utopia elke dag te moeten schakelen en flexibel te moeten zijn. Dit omdat ik heel perfectionistisch en gestructureerd ben legt ze verder uit. Jessie antwoordt haar te begrijpen en geeft toe dat hij dit soms ook lastig vindt. Ik denk wel dat Utopia staat voor met zijn allen dingen doen en van elkaar leren voegt hij eraan toe. Daarom is het belangrijk om elkaar te leren kennen gaat hij verder. Rianne snapt wat Jessie bedoelt, ik vind het alleen lastig om mij open te stellen. En ik trek mij snel terug en klap dan dicht legt ze verder uit. Mijn manier van met mijn emoties omgaan wordt niet altijd door de anderen begrepen. Jessie reageert dat hij denkt dat het belangrijk is dat ze toch af en toe over haar emoties probeert te praten, omdat Rianne dan vooruit kan. En geeft haar vervolgens als tip dat ze naar balans moet zoeken bij zichzelf en dat dit haar zal gaan helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *