Morgen vindt de zakgeld pitch plaats

Morgen vindt de zakgeld pitch plaats

Jessie legt zijn ideeën over de zakgeld pitch uit aan Billy en Benjamin. Buiten vertelt hij aan Billy dat de zakgeld pitch morgen zal plaatsvinden om 12:00 uur ’s middags. Tijdens deze pitch zullen er investeringsideeën gepresenteerd worden. Jessie doet zelf niet mee omdat hij anderen wilt laten pitchen en ze in hun plan wil begeleiden. Jessie vraagt zich wel af wat ze met het restant van het zakgeld gaan doen, als er bijvoorbeeld maar 500 euro aan goede ideeën wordt gepitcht. En twijfelt of hij van het overgebleven geld de facuren moet betalen of dat hij het geld moet teruggeven. Billy stemt in met de laatstgenoemde optie omdat sommigen het niet met het zakgeld idee eens waren.

Wat later neemt Jessie Benjamin apart. En vertelt dat het in navolging op gister belangrijk is om op korte termijn te pitchen, zodat het idee niet blijft liggen. Benjamin laat weten wel twijfels te hebben of het wel haalbaar is om een uitgebreide pitch voor morgen klaar te hebben. Daarop stelt Jessie voor om alleen het idee te laten pitchen. Vervolgens kunnen Gina, Victoria, Cees, Benjamin en hijzelf het idee beoordelen omdat zij meer ervaring hebben op dit gebied. Aan de hand hiervan kan de groep beslissen in welk idee geïnvesteerd moet worden. Het gekozen idee wordt hierna bijgeschaafd en er wordt een plan opgesteld. Hierin zal de groep die meer kennis heeft op dit gebied begeleiding geven. Benjamin vindt dit een goed idee. Wat vindt jij hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *