Rianne is boos op Jessie

Rianne is boos op Jessie

Nadat het centraal is geweest, is Rianne boos op Jessie. Ze wilt wat kwijt bij hem over het zakgeld. Jessie stelde voor om al het zakgeld in te nemen, om zo de BV financieel er bovenop te helpen. Rianne vertelt aan Jessie en Bas dat zij het plan heel vervelend vindt. Juist omdat ze ergens in wilt investeren maar dat niet mogelijk is door het gebrek aan geld. Jessie snapt Rianne en zegt dat hij het ook vervelend vindt. Hij moet zelf ook geld inleveren. Rianne vindt het vervelend dat Jessie haar niet laat uitpraten en dat Jessie niet naar haar woorden luistert. Jessie vindt het echter vervelend dat Rianne weer over dit onderwerp doorgaat, terwijl dat net is afgesloten.

Rianne wilde juist zeggen dat ze zich erbij neerlegt, alleen dat ze het wel vervelend vindt. Ze heeft ook wel vertrouwen in de BV en denkt dat het beter zal gaan door het zakgeld van de bewoners te investeren. Ze wilt alleen aangeven dat ze zichzelf wegcijfert voor de BV. Jessie vindt dat goed van haar en geeft aan dat ze het daar allemaal al over eens waren. Rianne is geïrriteerd en vindt dat hij haar had moeten laten uitpraten. Jessie vindt het goed dat alle bewoners meedoen, maar het is eigenlijk helemaal geen keuze.

Even later gaat Jessie nog een keer bij Rianne langs. Hij geeft toe dat hij haar had moeten uit laten praten. Hij vindt alleen dat het vaak te langdradig is als Rianne praat. Jessie vindt het belangrijk dat de bewoners het kort houden, omdat er anders over andere punten heen gepraat wordt. Rianne kan zich daar niet in vinden en vindt het niet netjes van Jessie dat hij haar niet liet uitpraten. Ze vindt het wel fijn dat Jessie nog een keer naar haar toe kwam om het toe te geven. Het is prima voor beiden nu. Jessie is daar tevreden mee en loopt weg met een fijn gevoel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *