Romy voelt zich voor schut gezet door het bord met haar openstaande schuld erop

Romy voelt zich voor schut gezet door het bord met haar openstaande schuld erop

Gisteren hebben Jessie en Rianne een barometer opgehangen met daarop de schuld van Romy. Om haar zo aan het denken te zetten. Eergisteren reageerde Romy nog positief op het bord maar afgelopen avond was ze er helemaal klaar mee. Romy heeft er nog eens over nagedacht en vindt het erg flauw dat ze zo te kakken wordt gezet. Ze geeft de schuld vooral aan Jessie. Hij heeft haar voor schut gezet. Ook de andere bewoners hebben hun mening over het weghalen van het bord. Do vindt dat het nu wel lijkt alsof Romy zich laat kennen en Ruud vindt dat ze haar mening over het bord wel erg snel heeft bijgesteld. Als Romy even later met Billy in gesprek is zegt ze een beetje klaar te zijn met het gedrag van Jessie. Billy reageert dat hij het niet kwaad bedoelde en het alleen maar deed om haar te helpen. Hoe dan ook het bord is weggehaald, maar het heeft Romy ook aan het denken gezet. De vraag is alleen op de juiste manier?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Karel at 11:46

  Scheer ze dan wel allemaal over een kam b.v jessie is over financieren wie heeft daar een zooitje van gemaakt juist JESSIE en Billy loopt er als een schoothondje achter aan

 2. Karel at 16:53

  Jessie doet alle mogelijke manieren om een ander voor paal te zetten maar wij buiten eutopia zijn niet vergeten dat hij de grote man zg die alles kan volgens HEM en Billy de hele administratie in de gort heeft laten lopen en een zooi van heeft gemaakt . Hou aub je commentaar over een ander voor je

 3. anneke at 14:02

  Misschien dat ze nu eens na gaat denken. Ze veranderde ook heel vaak van wat ze wil, nu weer schilderen. Ik dacht dat ze afgesproken hadden niet meer het zelfde te doen.
  Iemand die schulden maakt moet er gewoon uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *