Afgelopen avond hadden de bewoners muzikaal bezoek

Afgelopen avond hadden de bewoners muzikaal bezoek

Een terugblik op afgelopen avond. Er is toen nog wat gebeurd en voor de verandering wat gezelligs. De bewoners kregen namelijk muzikaal bezoek in de minisamenleving. BANDCRAB kwam op bezoek. De leden van deze band kwamen langs om met Jacco te praten over de live in de loods die in November plaats zal vinden. Om 20:30 uur komen de bandleden het terrein op. Als de bandleden alle bewoners gedag hebben gezegd neemt iedereen plaats op de banken in de woonkamer. De bewoners vertellen het een en ander over Live in de Loods en hoe het allemaal werkt. Als het praatje erop zit hebben de bewoners geluk, ze mogen nog even van muziek genieten. BANDCRAP gaf namelijk nog een klein optreden weg. Als het optreden erop zijn de bewoners blij dat ze weer even van muziek hebben mogen genieten. Niet veel later kwamen de bewoners weer bijeen om nog wat te vergaderen. En daar komen we zo weer op terug in een nieuw nieuwsbericht. Zien we je zo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:04

  Vast het d bandje waar jacco in speelt, kan me niet voorstellen dat het salaris veel zal zijn . Zo goed is jacco ook niet.
  Misschien kan rowena weer meezingen dat worden haar stembanden ook weer eens gesmeerd , alhoewel ik weet niet of we daar blij mee moeten zijn

 2. anneke at 11:56

  Wat kost het om hun in de loods te krijgen, en hoeveel denken ze daar mee op te brengen.
  Als ze de band zo gek te kunnen krijgen om hun te betalen na het optreden.
  Ik heb nog nooit gehoord van ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *