X

BENDR trui van Ruud is populair!

Ruud heeft met een beetje hulp van Billy een eigen kledinglijn opgezet. De BENDR truien. En deze truien lijken erg populair te zijn. Vandaag zijn de truien gelanceerd en in de verkoop gegaan. Naast de bewoners in Utopia zijn buitenstaanders ook erg enthousiast. De aanvragen stromen letterlijk binnen en dit zijn er inmiddels al meer dan honderd! Als Ruud op de computer ziet dat het zo goed gaat, wordt ook hij enthousiast. Hij loopt juichend de loods uit en wil hard aan de slag met alle orders. Wil jij ook een BENDR. trui? Mail dan jouw verzoek, inclusief kleur en maat, naar inwoners@talpa.tv en dan ontvang jij zo snel mogelijk deze unieke trui.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Reacties (2)

  • Hier dan toch een klein puntje irritatie... Een gewone trui met een opdruk, die iedereen kan plotteren, en men heeft het al over een kledinglijn? Please... Billy Jeans is hardstikke leuk, en de #teamj "waren"leuk!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings