Bewoners zijn allemaal druk aan het werk

Bewoners zijn allemaal druk aan het werk

Wat gebeurd er allemaal nog meer in Utopia? We hebben van de kleine gebeurtenissen een samenvatting gemaakt zodat je weer op de hoogte bent. De bewoners zijn voornamelijk aan het werken.

Zo zien we dat Do druk bezig is bij Baas beach. Ze poetst alles mooi schoon voor morgen. Dan vindt namelijk de Join the Parade markt plaats. Gina en Victoria zijn ondertussen in de weer met voorbereidingen voor een high tea. In de keuken vermaken de twee zich uitstekend. Cupcakes, broodjes, pannenkoeken… niets is hen te veel. De andere bewoners zijn nieuwsgierig naar het resultaat en komen af en toe langs in de keuken voor de gezelligheid. De BENDR. truien van Ruud zijn een succes, wederom komen er aanvragen binnen. De bewoners zijn hard bezig met plotteren, om zo te zorgen dat alle bestellingen kunnen worden gemaakt en geleverd. Cemal en Kevin zijn ook aan het werk. Ze zijn bezig met de schuurmachine. Een tijdje terug hebben de inwoners een presentatie gehad over het vergeten kind, waarin Ramona haar ervaringen deelde. Toen haar moeder gisteren op bezoek was, merkte ze dat ze haar moeder pijn heeft gedaan met haar verhaal en dat was niet te bedoeling. Ze houdt daarom een monoloog waarin ze haar moeder bedankt, voor alle steun en waarin ze haar moeder vertelt hoe veel ze van haar houdt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *