Jessie brengt negatief nieuws, Bas noemt hem achterbaks

Jessie brengt negatief nieuws, Bas noemt hem achterbaks

Zojuist schreven we over Do die de groep bijeen heeft geroepen om te praten over behaalde projecten om geld te verdienen voor Utopia bv. Na deze bespreking gingen de bewoners weer richting de loods en namen plaats op de banken. Jessie heeft namelijk ook nog iets mede te delen maar dat is iets minder positief…

Jessie vertelt dat de bv vandaag heeft vergaderd en dat er is besloten dat Billy gaat werken in het atelier dat aan de loods vast zit. Dit omdat er niet genoeg ruimte is in het atelier buiten. Dit betekent dus dat de spullen van het dierenfonds, die daar nu staan, opgeruimd moeten worden. Bas reageert verontwaardigd, hij vindt het niet bepaald netjes van Jessie dat dit zomaar wordt medegedeeld en dat er niet is overlegd. Hij vindt het een achterbakse streek. Ook Do is kwaad, ik ben teleurgesteld in jou en je houding voegt ze eraan toe. Je brengt weer een negatieve domper op iets wat een lichtpuntje had moeten zijn.Wat later uit Do haar frustraties bij Ramona. En zegt dat Jessie haar maatje is, maar ze vindt dat hij zo niet met mensen om kan gaan en dat hij niet zomaar een bom kan droppen. Ben jij het met Do eens? Is Jessie de laatste tijd erg negatief?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ria at 12:14

  Ik schreef het al bij een vorig artikel. Met deze instelling komen ze er nooit uit alleen maar de boel uitvreten weten dat ze maar voor 4 euro per peroom boodchappen mogen doen en hoeveel meer hebben ze weer gekocht dit wordt nooit opgelost.Jessie moet weer de oude worden en zichzelf beter verzorgen laat Billy los ze is geen steek veranderd twee jaar terug manupileerde ze ook de loods niks veranderd

 2. Druif at 11:59

  Zou er voor geen goud ingaan al boden ze een ton!
  Raar zootje
  Volgens mij laat John de mol zien dat je verschrikkelijk hard moet werken voor je zelf ooit iets zal bereiken ( en wat geluk) maar dat de mensen daar zeker niet aan zullen voldoen .
  Daar zijn alleen maar luie varkens en profiteurs!

 3. scarlet at 09:13

  Welnee, (Jessie is helemaal niet negatief de laatste tijd, hij heeft gewoon gelijk. Het zijn allemaal niksnutten daar. Die Bas, Do, Rowenna en Ruud houden zich zgn met die dieren bezig die allemaal 1 voor 1 doodgaan (worden ook doodgeknuffeld) en brengen daar geen cent binnen. Die Ruud is 1 grote opvreter. Gaat hij nu Bender truien maken zgn., maar die ka van een Billy doet het werk. Hij doet helemaal niks dan al die groenten verpulveren in dat apparaat omdat hij denkt dat hij zo gezond bezig is. Die Dramona ligt ook al hele dagen op bed te stinken. Die Billy heeft constant een grote waffel en domineert Jessy helemaal. Zit dan te flikflooien met die Ruud, dan wil ze weer Jessie, het is 1 grote manipulator! Eerst hadden ze Cees om op te vitten en nu is Jessie aan de beurt! Enge mensen daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *