X

Jessie verwacht dat de schulden in Utopia alleen maar toeneemt

Jessie en Kevin hebben een gesprek gehad over de financiën van Utopia. Jessie denk namelijk dat ze meer schulden krijgen dan geld. En zeker als de bewoners zo door blijven gaan. Daarom besluit hij er eens met Kevin over te praten. Hij vertelt het verhaal nog eens aan de nieuweling en Jessie hoopt dat hij misschien ideeën heeft om meer geld te verdienen. Volgens Jessie gaat het om een stukje bewustwording en dat niet iedereen snapt in wat voor slechte situatie de bv zit. Ik ga dan ook een overzicht maken met hoe de bv er nu voor staat, om te kunnen zien hoe de bv ervoor zal staan aan het einde van het jaar. Ik denk dat we daarvan aardig gaan schrikken merkt Kevin op. En dat denkt Jessie ook. Hij wil samen met Kevin kijken hoeveel er nog bijverdiend moet worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat de bv aan het einde van het jaar rood staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Reacties (1)

  • De UTOPIAAN van het jaar krijgt toch de pot, zal niet veel zijn als ze nu nog steeds duizenden euro's in de schuld staan.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings