Karin wordt verantwoordelijke voor de boodschappen in Utopia

Karin wordt verantwoordelijke voor de boodschappen in Utopia

Bas liet gisteren al weten in het centraal dat hij niet meer de verantwoording over de boodschappen wil hebben. Een vervanger is er nog niet maar daar lijkt nu verandering in te komen..Bas vraagt Karin of zij samen met Jacco de boodschappen wil gaan doen. Karin staat hier wel voor open, maar is benieuwd of er geen andere kandidaten voor zijn. De merchandisewinkel blijft voor mij namelijk het belangrijkst en daarnaast verzorgt ik ook etentjes en de B&B voegt ze eraan toe.Maar om Bas en Do niet teleur te stellen belooft ze na te gaan denken of de boodschappen doen iets voor haar is. Karin zal de komende tijd dus hoofd inkoop zijn in huize Utopia. Hoe lang zal ze het volhouden denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *