Reacties na het voorstel van Gina om een 40-urige werkweek in te voeren

Reacties na het voorstel van Gina om een 40-urige werkweek in te voeren

Gina heeft een 40-urige werkweek voorgesteld, om meer ritme te krijgen maar het belangrijkste van alles hogere inkomsten. Vier mensen waren erop tegen maar de rest vond het een goed plan. Na deze bijeenkomst praten verschillende bewoners over dit idee. De reacties lees je in dit bericht terug.

Victoria en Gina bespreken hoe de groep reageerde op hun presentatie. De twee vinden het dat veel mensen gereageerd hebben vanuit hun eigen ik, in plaats van te denken aan de groep. Karin, Ruud en Rowena praten ook na en denken dat dit voorstel niet zal werken. Karin denkt dat de gun factor nog te veel ontbreekt in de groep, er is te veel rivaliteit. Rowena voegt eraan toe dat mensen de afgelopen dagen hun eigen verantwoordelijkheid hebben gepakt, ook zonder een 40-urige werkweek. Mensen zijn aan het werk gegaan omdat ze dat wilden en niet omdat het verplicht was.  Ook Bas en Do bespreken de bijeenkomst. Do legt aan Bas uit dat ze zo fel heeft gereageerd omdat ze er niet achter staat dat anderen voor haar willen bepalen wat en wanneer ze moet doen. Ramona heeft ook haar mening over het voorstel. Zij weigert andere mensen te vertellen wat ze moeten doen. Ze is wel voorstander van het 40-urige werkweek, maar op een manier die mensen zelf kunnen invullen. Jessie sluit zich daar bij aan, hij vindt dat mensen de vrijheid moeten krijgen om hun eigen doelen, in dit geval geld verdienen te behalen. Wat vindt jij eigenlijk van dit idee om 40 minuten te werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 13:12

    40 minuten of 40 uur?? Foutje in jullie verhaal in de laatste regel! Maar goed, iedereen moet 40 uur werken voor zijn brood, dus waarom zij niet? Daarom zitten ze in Utopia natuurlijk, om lekker lui te kunnen zijn en alles maar te kunnen kopen en bestellen zonder dat het hun eigen geld is. Daarom willen ze daar maand in, maand uit zitten, om o bed te liggen, te zuipen, te vrijen en te niksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *