De relatie van Romy en Cemal moet verbeteren, anders hoeft het voor Romy niet meer

De relatie van Romy en Cemal moet verbeteren, anders hoeft het voor Romy niet meer

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Gisteren werd het duidelijk dat Romy twijfelt aan haar relatie met Cemal. Romy wil volwassen gesprekken en dat krijgt ze voor haar gevoel niet bij Cemal. Ook zou hij in zijn eigen wereldje leven. Kortom er is oppervlakkigheid. Vanmorgen had Romy het hier nog eens over met Rowena. Romy laat weten dat als er niets veranderd de relatie snel voorbij is. Volgens haar zit het probleem in de onderlinge communicatie. Cemal houdt zichzelf vaak een masker voor en die haalt hij er volgens Romy bijna nooit af. Hoe moet ik dan weten hoe Cemal zich voelt? Ik ben verschrikkelijk gek op hem benadrukt ze. Maar als de relatie nog langer voortzet op dezelfde voet… Dan hoeft het voor mij niet meer. Dat heeft ze ook zo met Cemal besproken. Hoe denk jij dat dit af gaat lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *