Bas wil een dierenmassagesalon beginnen

Bas wil een dierenmassagesalon beginnen

Afgelopen avond hadden Bas en Karin een gesprek in de keuken. Bas heeft namelijk een idee wat hij met zijn mede bewoner besluit te delen…

Bas wil namelijk een dierenmassagesalon beginnen en vraagt om Karin haar mening. Karin laat na het verhaal van Bas weten dat ze het een goed idee vindt en sterk gelooft in massages voor dieren. Bas is het hiermee eens dit omdat hij precies weet waar hij moet aaien waardoor het dier in trans raakt. Karin raadt Bas wel aan om extra informatie op te zoeken over dierenmassages en legt uit dat het belangrijk is om goed aan te kunnen voelen wat een dier wil. Hier stemt Bas mee in en stelt voor om vandaag of morgen samen Gerrie de geit te masseren. Ramona en Do voegen zich ook nog bij het gesprek en bespreken met Bas hoe de massagesalon moet heten en welk prijskaartje aan de massages vast zullen hangen. Wat vindt jij van Bas zijn idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *