Bewoners trekken lootjes voor surprise

Bewoners trekken lootjes voor surprise

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben dat in dit bericht voor je omschreven zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo kwamen de bewoners in de avond bij elkaar. 5 december komt namelijk steeds dichterbij en daarom gingen de bewoners alvast lootjes trekken. Ramona en Gina hebben lootjes gemaakt, en elke bewoner moet er dan ook eentje trekken. Nieuwsgierig bekijkt iedereen zijn lootje en er worden plannen gemaakt voor cadeaus en gedichten. De uitslag blijft nog even spannend. Verder waren Jacco en Karin druk in de weer met het bakken van een taart. Wanneer de twee water nodig hebben, hebben ze echter hulp nodig van Victoria. Want wat wat nou ook alweer het verschil tussen een centiliter en een deciliter… Verder hebben Bas en Do een melige bui. Bas vindt het leuk om Do te plagen en dat deed hij afgelopen avond met een kartonnen doos. Een grote kartonnen doos waar Do bijna helemaal in past. Nadat Bas Do in een doos gestopt heeft, besluit hij zelf ook mee te doen. Lachend en schreeuwend lopen de twee, verkleed als doos door de loods. Verder is het redelijk rustig verlopen. Kom je zo terug om meer Utopia nieuws te lezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *