Cemal ontploft van woede door Romy

Cemal ontploft van woede door Romy

Vandaag gaat het niet zo lekker met Cemal. Het begon allemaal gisterenavond, toen Cemal ruzie kreeg met Romy. De ruzie met werd niet opgelost en vandaag zit het hem nog steeds erg hoog. Cemal is het gedrag van Romy spuugzat en daarnaast irriteert hij zich ook nog eens mateloos aan Ruud omdat hij niet werkt. Hij probeert zijn frustraties te onderdrukken door hard te werken. Zo heeft hij vandaag al twee auto’s gewassen, de keuken opgeruimd en nog wat andere taken gedaan. Maar op een zeker moment komt Romy naar hem toe om haar excuses aan te bieden en op dat moment barst de bom. Alles wat Cemal dwarszit komt er in één keer uit. Zo verteld hij boos dat hij slecht slaapt. Ruud voert niets uit en het gaat niet goed in de liefde. Ik trek het allemaal niet meer. En ben het zat dat jij twijfelt over zijn geaardheid. Ik ben het zat dat iedereen denkt dat ik en Kevin meer dan vrienden zijn. En ik ben het zat dat ik keihard werk en dat anderen de kantjes ervan af lopen. Ik heb een hekel aan luie mensen ratelt Cemal verder. Romy voelt zich aangevallen en vraagt zich af wat Cemal nog met haar moet. Gooi me dan aan de kant voegt ze eraan toe. Cemal legt iets rustiger uit dat hij nog wel gevoel voor haar heeft, maar dat hij zich beperkt voelt. In zijn ogen worstelt Romy veel te veel met zijn verleden. En dat terwijl Cemal zelf zijn geschiedenis achter zich heeft gelaten. Cemal gooit nog even verder alle opgekropte frustraties eruit en Romy weet niet zo goed wat ze ermee aan moet. Gelukkig heb ik mensen waarmee ik op één lijn lig voegt hij eraan toe. Romy geeft Kevin als voorbeeld en met die opmerking komt de discussie in een stroomversnelling. Romy besluit dat afstand nemen het beste is en loopt weg. Cemal blijft alleen achter in het atelier. Hij staart vooruit, terwijl de regen op het dak klettert. Nog altijd boos. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *