Do vindt Bas de laatste tijd gemeen

Do vindt Bas de laatste tijd gemeen

Wat gebeurde er deze mogen na de videoboodschap van Ivan allemaal nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt voor je zodat je helemaal op de hoogte bent.

Jessie is deze morgen als eerste wakker. Vrijwel meteen staat hij op. En loopt als eerste naar de bar om een kopje koffie te zetten. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Jessie struikelt over tape dat door iemand voor de ingang van de bar geplakt is. De vroege vogel kan niet lachen om deze grap. Wie zal dat gedaan hebben? Steeds meer bewoners worden inmiddels wakker en Karin heeft de brievenbus gelegd.  Met een stapel kleurrijke enveloppen loopt hij zingend terug naar de loods, opzoek naar Billy. Als ze haar eenmaal heeft gevonden overhandigt ze de stapel. Enthousiast gaat Billy op bed zitten en begint met lezen. Als Bas en Do wakker worden wordt eerst wat geknuffeld, maar al gauw slaat de stemming om. De vraag van Bas wanneer Do de caravan gaat opruimen schiet bij de haar in het verkeerde keelgat. Ze antwoordt dat ze Bas in de ochtend wel erg vaak gemeen vindt. Na het lezen van haar post vertelt Billy aan iedereen die het maar wil horen wat er allemaal in staat. In de keuken knuffelt ze met Billy en vertelt ze dat haar moeder schreef dat ze lief voor elkaar moeten zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 14:39

    Ze houden daar een 3-daags gebeuren over pesten, maar zelf doen ze niks anders dan pesten. Als ik zie hoe ze met z’n allen Jessie doodtreiteren, nou, hou dan alsjeblieft op met dat hypocriete gedoe zeg. Die jongen is van alles beticht door die hysterische Billy en heeft ze iedereen meegesleurd in haar manipulatiedramaspelletjes! Vraagt aan Jessie over die code, hij geeft antwoord en vervolgens maakt ze er een heel drama van! Nee, laat ze eerst allemaal maar eens goed in de spiegel kijken alvorens ze een 3-daags evenement houden over pesten!

    • Pip at 03:39

      Amen! Dat gefake al maanden lang ook… en idd.. met zn allen Jessie treiteren maar vergeten dat hij al die maanden alles moet regelen fixen aanhoren rechtbreien en dan nog beweren dat hij lanterfant…..hij heeft fouten gemaakt okey, maar hij draagt alle rottigheid in zn uppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *