Gina en Victoria denken dat het goed is als Do 40 uur gaat werken

Gina en Victoria denken dat het goed is als Do 40 uur gaat werken

Afgelopen avond hadden Gina en Victoria ook nog een gesprek. De twee dames hadden het over een mede bewoner, Do. Ze vinden namelijk dat zij een negatieve houding heeft.

Victoria zegt tegen Gina dat Do sceptisch is over de 40-urige werkweek en moeite heeft met de werktijden. Daarom heb ik haar uitgelegd dat het referendum bindend is en dat ze vrij is om haar eigen tijd op te delen, binnen de afgesproken werktijden. En ik begrijp niet waar Do zich druk om maakt dit omdat de bv op dit moment de prioriteit heeft. Ik heb het gevoel dat het haar niet gaat om de werktijden, maar om het feit dat ze hun niet vertrouwd. Gina antwoordt het ermee eens te zijn. De werkweek zal volgens haar een goed proces zijn voor Do. Dit omdat ze dan eindelijk in een groep zal werken en niet op Bas kan steunen. Victoria vindt dat ook een goed punt, maar benadrukt dat dit waarschijnlijk ook Do’s angst is. Dit omdat ze geen groepsdier is. Denk jij dat Do op persoonlijk proces zal groeien als er een 40-urige werkweek zal komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *