Jacco onder de indruk van boze Karin

Jacco onder de indruk van boze Karin

Karin was gisteren erg boos op Jacco. dit omdat Jacco samen met Jessie op zoek ging naar een date. En die boze bui besprak Jacco met mede bewoner Kevin. Ik haal nooit meer een grapje uit zegt hij gefrustreerd. Kevin probeert Jacco gerust te stellen. En benadrukt dat hij vindt dat grappen maken bij Jacco hoort. So be it dat je dit keer over de scheef ging, daar leert je juist van. Je bent een vriend van haar en vrienden vergeven elkaar voegt hij eraan toe. Jacco merkt op dat het volgens hem gewoon slechte timing is. Dit omdat Karin nu niet lekker in haar vel zit door een droevige brief die ze laatst ontving. Zullen de twee het binnenkort weer bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *