De rollen van het Utopiaans kerstverhaal zijn bekend

De rollen van het Utopiaans kerstverhaal zijn bekend

De bewoners gaan een Utopiaans kerstverhaal uitvoeren voor publiek. Ruud gaat voor Jezus spelen nadat hij uiteindelijk overgehaald is door zijn mede bewoners. Jessie zal Judas spelen en andere bewoners doen auditie voor verschillende rollen die er nog zijn. De audities zijn al geweest en Ramona maakt vandaag de rollen bekend. Ze drukt dan ook op de zoemer om iedereen bijeen te roepen. Enthousiast rennen de bewoners naar het bord waar de rolverdeling op staat. Billy springt een gat in de lucht. Rowena, we zijn Maria roept ze enthousiast. De verdere rolverdeling ziet er zo uit, Ruud speelt dus Jezus, Jessie Judas. Er zijn twee Maria’s namelijk Rowena en Billy. De hoofd engel is Kevin. En de overige engelen zijn Gina, Victoria, Romy Karin en Do. Rianne, Karin en Romy zullen de drie wijzen spelen en Bas wordt herder. Wat vindt jij van de rolverdeling? En denk je dat het kerstverhaal iets moois zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *