Rowena ging de discussie met Karin aan

Rowena ging de discussie met Karin aan

Eerder schreven we al over Rowena die volgens Cemal moet accepteren dat ze stemmen heeft gekregen tijdens de laatste stemronde van dit Utopia jaar. Volgens Cemal zou ze de discussie aangaan maar ze moet het gewoon accepteren. We omschrijven in dit bericht met wie Rowena het gesprek aanging.

Rowena kreeg onder andere een stem van Karin. Ze gaat het gesprek met haar aan en Karin legt het een en het ander uit. Ik denk vaak dat ik je beter met rust kan laten maar ik wil je gewoon aan kunnen spreken op dingen. Ik heb het gevoel dat jij van het ene op het andere moment van humeur kan veranderen en daardoor niet tegen kritiek kunt. Rowena antwoordt dat haar humeur er niet mee te maken heeft. Je bent gewoon bang voor een confrontatie voegt ze eraan toe. Karin laat weten het hier niet mee eens te zijn. Ik wil juist graag aan mijn band met jou werken. Want ik zie veel terug van mijzelf in jou. Vanaf nu zal ik je aanspreken op je gedrag benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *