Vandaag krijgen de bewoners de uitslag van het referendum!

Vandaag krijgen de bewoners de uitslag van het referendum!

Wat gebeurde er deze morgen nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt van de wat kleinere gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Kevin was als eerste wakker en liep snel naar het koffieapparaat voor de nodige cafeïne. Daarna gaat hij achter de computer zitten werken. Jessie komt er niet veel later bij zitten. Verder zien we Gina in de gym. Tijd om weer wat af te vallen! Later komt Jessie bij haar even kletsen over het referendum. Beiden denken dat de werkweek door zal gaan. Gina vindt dat de werkdag van negen tot zes moet zijn en dat mensen niet later kunnen beginnen, omdat ze het de avond ervoor laat hebben gemaakt. Victoria zien we ondertussen in de keuken bezig met het uitruimen van de vaatwasser. Als ze Kevin ziet merkt ze op dat het een spannende dag is, dit vanwege de uitslag van het referendum. Wat denk jij, zal het referendum doorgaan? We houden het in de gaten voor je! Inmiddels kun je niet meer stemmen op het referendum. Het is nu afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *