X

Victoria opent de werkweek

Zojuist schreven we al over Romy die nogal ruw werd wakker gemaakt omdat de werkweek begonnen is. Ze kreeg naar eigen zeggen een duw van Cemal. Als iedereen klaar voor een nieuwe werkweek is opent Victoria de nieuwe werkweek.

Het weekend voor de bewoners is voorbij en Victoria wil de 40-urige werkweek op een gepaste manier inluiden. Daarom organiseert ze een ontbijt, zodat de bewoners met een volle maag aan de slag kunnen. Alle bewoners verzamelen zich dan ook rondom de ontbijttafel en iedereen ziet er goed uitgerust uit. Al snel komen de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de nieuwe president Donald Trump ter sprake, een onderwerp dat vandaag waarschijnlijk ook in Nederland zal worden besproken. Uiteraard worden de werkzaamheden die moeten worden gedaan ook nog even doorgesproken. En nadat alle buikjes zijn gevuld, is het voor de bewoners tijd om zich te focussen op hun eigen werkzaamheden. De eerste officiële 40-urige werkweek is inmiddels begonnen. Let’s go to work!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings