Boyd laat Rowena weten dat ze nog niet veilig is

Boyd laat Rowena weten dat ze nog niet veilig is

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Nieuweling Boyd ging namelijk het gesprek aan met de genomineerden bewoners. Hij begon met Rowena.

Boyd neemt Rowena mee naar buiten voor een gesprek. Hij zegt dat hij haar in de afgelopen dagen weinig heeft gesproken. En wil nu graag het een en ander van haar weten. Rowena antwoordt open te staan voor een gesprek en benadrukt dat ze bewust niet op Boyd is afgestapt. Boyd vraagt zich af wat Rowena nog in Utopia wil doen. Rowena vertelt vervolgens over haar doelen wat onder andere bestaat uit een nieuwe cd opnemen. Maar ook vertelt ze dat ze de laatste periode veel tijd heeft besteed aan persoonlijke groei. Het is een moeilijke tijd voor mij geweest waarin ik veel te verwerken had. De BENDR truien worden ook genoemd. Boyd hoort haar verhaal aan en stelt een kritische vraag. Hij wil weten of ze niet naar huis moet om haar problemen daar op te lossen. Rowena antwoordt dat dit niet het geval is. Dan benoemt Boyd de keiharde waarheid. En vertelt Rowena dat ze nog niet veilig is. Rowena begrijpt dit. Ik verdien het om hier te zijn sluit ze het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *