Boyd wordt gek van Billy en wil haar niet tatoeëren

Boyd wordt gek van Billy en wil haar niet tatoeëren

We schreven net al over Boyd die afgelopen avond een tatoeage bij Ramona gezet heeft. Billy wil ook een tattoo die gezet is door de nieuwste bewoner maar Boyd wil dat ze maar even wacht.

Tegen andere bewoners maakt hij dan ook duidelijk dat hij Billy totaal niet ziet zitten en ook geen zin heeft om haar tattoo wens te vervullen.Als Boyd besluit Ramona wél te tatoeëren is Billy nogal jaloers. En merkt op dat zij het veel eerder gevraagd heeft. Zo werk ik niet reageert Boyd terwijl hij zo snel mogelijk bij haar vandaan loopt. Billy blijft toch om Boyd heen hangen en met een voorbeeld van een tattoo die ze wil stapt ze weer op hem af. Boyd kijkt even naar het voorbeeld maar wil er dan al gauw weer vandoor. Billy kijkt hem met grote ogen na en benoemt dat ze dit écht niet vind kunnen. Ik heb belangrijkere dingen te doen, in plaats van energie in jou steken, wat totaal nutteloos is antwoordt Boyd dan. En zodra hij uit het zicht van Billy is uit hij zijn frustraties over de avances van haar bij Bas. Hij wordt naar eigen zeggen he-le-maal gek van haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:53

    Oke Boyd heeft het niet zo met Billy. Maar hij hoeft niet zo grof of onbeschoft te doen tegen haar. Hij was nl mede oorzaak van dat het vrijdagnacht uit de hand liep ivm jessie en tess. Hij had het nl zo geregeld dat jessie niet naar de boot ging waar billy wachtte op Jessie.Hij had het zo geregeld dat jessie naar tess ging en met haar naar de bosjes zou gaan. Hij zou er ook voor zorgen als Billy eraan zou komen een smoes zou vinden om haar niet naar jessie toe te laten gaan.Het komt erop neer dat hij niet wilde dat jessie naar billy ging en dat jessie in contact kwam met tess. Jessie had toen al wat beschonken.Trouwens de andere dames lopen hem toch ook als een schoothondje achter na?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *