Cemal vraagt zichzelf af waarom hij zo hard werkt in Utopia

Cemal vraagt zichzelf af waarom hij zo hard werkt in Utopia

Cemal zit even niet lekker in zijn vel. Hij besluit dit met zijn vriendin Romy te bespreken…

Cemal laat weten dat hij zichzelf steeds meer afvraagt waar hij zo hard voor werkt.  Ook vindt hij de groep op dit moment niet zo leuk en vindt het moeilijk om zijn plek te vinden. Soms heb ik zelfs het gevoel dat ik vervreemd ben van iedereen en het groepsgevoel is ver te zoeken.  Romy antwoordt dat ze snapt wat hij bedoeld. Ik zie ook wel aan je dat je niet lekker in je vel zit. Geef wat taken uit handen adviseert ze. Je doet al zoveel maar je hoeft niet alles alleen te doen. Het is niet erg als je een dag wat rustiger aan doet of een taak laat liggen. En deel je gevoel met de rest om zo scheve gezichten te voorkomen. Misschien is het verstandig naar Victoria te gaan oppert ze vervolgens. Ze heeft wel vaak goede tips voegt ze eraan toe. Cemal bedankt Romy voor haar luisterend oor en het advies. Met een dikke kus en een knuffel beëindigen de twee het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *