Gaat Ruud morgen Utopia al verlaten?

Gaat Ruud morgen Utopia al verlaten?

Tijd voor een gerucht wat rond gaat, Ruud zou namelijk Utopia willen verlaten. Hij zou dit vertelt hebben aan Rowena. Buiten ging de dierenvriend het gesprek met zijn vriendin aan. Daar geeft hij aan dat hij zich opgejaagd voelt en een paniekerig gevoel heeft. Dit heeft te maken met een blessure die hij buiten Utopia heeft opgelopen. Verder heb ik geen stress maar mijn lichaam heeft dat wel. Het maakt te veel adrenaline aan. En dat heeft hersteltijd nodig voegt hij eraan toe. Rowena lijkt Ruud wel te begrijpen en voelt al aan waar Ruud op doelt. Ruud antwoordt dat hij John gaat bellen. Om aan hem te vragen of er een trailer kan komen om Bender mee te nemen. Dan ga ik samen met hem. Rowena reageert het te snappen en benadrukt dat ze hem graag buiten ziet. De twee knuffelen en zoenen elkaar. De lichamelijke klachten van Ruud komen nog eens uitgebreid aanbod. Uiteindeljk komt het erop neer dat het lichaam van Ruud rust nodig heeft en dit nu niet krijgt. Ruud vraagt wel nadrukkelijk aan Rowena het verder nog niemand te vertellen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. margriet at 18:56

    natuurlijk is hij niet naar huis gegaan.Allemaal toneel . Jammer hoor dat Ruud niet tegen zichzelf in bescherming wordt genomen.

  2. scarlet at 19:39

    Oh blij, blij, blij, eindelijk dan van die niksnut en luiwammes af! Liever vandaag dan morgen! En laat hij die Rowena meenemen en die stookster Karin!

  3. Marie at 16:53

    Ik geloof er niks van , het is een kletsmajoor , en zoekt een uitvlucht .
    Omdat hij zijn sporten niet heeft afgebouwd. Nu ziek is en voelt.
    Het is zo’n harde werker , jammer hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *