Gina wil de groep bijeen roepen, niemand houdt zich aan de 40-urige werkweek

Gina wil de groep bijeen roepen, niemand houdt zich aan de 40-urige werkweek

Na het centraal begint de werkdag weer. Maar van een 40-urige werkweek is niet echt meer sprake. Niet iedereen houdt zich eraan…

Wanneer Jessie op het punt staat om te gaan sporten, wil Gina toch even kwijt dat ze dat maar gek vindt. Iedereen zou aan het werk moeten zijn en sporten valt daar niet onder. Jessie was zich van geen kwaad bewust en zegt dat er ook nog bewoners in bad zitten, ontbijten en zich opmaken.  Toch zit het Gina dwars, de werkweek zwakt steeds verder af. Ik was daarom al rond zeven uur vanochtend aan het sporten. Het is belachelijk voegt ze eraan toe. Jessie gaat toch maar sporten en Gina besluit haar frustraties te bespreken met Victoria. Gina is van plan om iedereen bij elkaar te willen roepen vanmiddag, zodra het bezoek van Billy weg is. Ik word er echt moedeloos van voegt ze eraan toe. En hier is Victoria het volledig met haar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *