Jessie is jaloers op Ramona

Jessie is jaloers op Ramona

Ramona’s anniversary was een groot succes zoals we al omschreven. En ze heeft het dan ook groots uitgepakt. Maar al die pracht en praal past niet bij iedereen. Vooral Jessie kan zich niet voorstellen hoe het is om zichzelf op zo’n manier in het middelpunt te zetten. Na het feest vindt hij het dan ook tijd om hier iets van te zeggen, maar wel in positieve zin. Hij laat Ramona weten dat hij trots op haar is. Op sommige momenten ben ik echt jaloers op je geeft hij vervolgens toe. En benadrukt  hoe zelfverzekerd Ramona is en zich niets van de meningen van anderen aantrekt. Zelf maak ik mij  hier wel vaak druk over. Daarom helpt het alcohol drinken mij om losser te zijn. Maar ik zie mijn onzekerheid nu niet meer als een probleem, maar als een proces. ik zal proberen om mijn positieve kanten te omarmen en de negatieve dingen die ik doe sneller te vergeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *