Jessie kwaad omdat hij door Gina uit de sportschool is gehaald tijdens werktijd

Jessie kwaad omdat hij door Gina uit de sportschool is gehaald tijdens werktijd

Jessie is vandaag weer bezig geweest in de sportschool, dit deed hij gisteren ook al tijdens werktijd tot grote ergenis van Gina. Vandaag besloot Gina Jessie uit de gym te sturen maar daar is hij het niet zo mee eens. Daarom wil hij wel eens weten waarom Gina dit gedaan heeft. Ik weet dat het werktijd is maar waarom mag ik niet sporten. Anderen mogen wel slapen tijdens werktijd. Maar volgens Gina hebben deze personen pauze en in de pauze mag je doen wat je zelf wil. Je mag namelijk in je pauze sporten, maar niet tijdens werktijd legt ze verder uit.

Vervolgens gaat Jessie het gesprek aan met Bas. Volgens Jessie gelden er per persoon andere regels. Het is allemaal een grote leugen voegt hij eraan toe. Ik wil mijn eigen regels hanteren en dat niemand zich meer wat van een ander aantrekt. Do die er ook bij staat laat weten dat het komt omdat anderen werk doen wat echt zichtbaar is. En dan wordt het gedoogd dat ze daarna even in bed gaan liggen. Bij jou is dit niet het gevel. Jessie vindt het op zijn beurt maar onzin. Als ik niet ga werken dan stort de hele BV in elkaar…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *