Ramona stelt zichzelf verkiesbaar als Utopiaan van het jaar

Ramona stelt zichzelf verkiesbaar als Utopiaan van het jaar

Victoria heeft op de zoemer gedrukt met als doel om de bewoners bij elkaar te krijgen. Als iedereen zit neemt Ramona het woord, zij heeft namelijk wat te vertellen. Ze heeft twee zakken vol met aardappelen. Ook heeft ze de kleding aan die ze op haar eerste dag droeg. Die overigens nu veel te los zitten. Ze laat de bewoners herinneren hoe zij ooit in Utopia is begonnen. Terwijl ze de aardappelen op de tafel gooit en ook zelf op de tafel gaat staan, legt ze uit dat ze trots is op zichzelf en wat ze al heeft bereikt in de mini samenleving qua afvallen. Maar dat is nog niet alles. Ramona laat weten dat ze zich daarom verkiesbaar stelt. Daarna trekt ze haar trui uit en op het shirt daaronder staat “1e vrouwelijke Utopiaan van het jaar”. Vervolgens juichen en klappen haar mede bewoners en zit de kleine “meeting” erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *