Ruud blijft toch in Utopia

Ruud blijft toch in Utopia

Ruud heeft eerder laten weten dat hij Utopia om gezondheidsredenen wil verlaten. Hij heeft de groep bijeen geroepen om wat te vertellen.

Ik hou niet van deze bullsh*t dat ik mensen bij elkaar moet gaan roepen. Dit is voor de eerste keer dat ik getwijfeld heb om heir te zijn vanwege mijn gezondheid. Omdat ik getwijfeld heb en mijn trots heel groot is zou ik daarom al bijna zeggen dat ik ga vertrekken. Anders denken mensen misschien dat het voor aandacht is. Verder heb ik geen stress en maak mij nergens druk om. Maar ik ben gewoon moe. De reden dat ik zo lang in de loods blijf en rondloop is omdat het voelt als thuis. En dat ik vind dat ik het in de gaten moet houden. En als ik het ergens niet mee eens ben er volop in kan gaan. En nu is Boyd natuurlijk ook gekomen voor mijn gevoel moet ik dat ook nog verdedigen. Dus ik ga het toch nog een keer proberen. Maar ik moet mijzelf echt een schop onder mijn kont geven. En misschien ook met wat hulp van jullie. Ik kan het nog niet achter mij laten. Dat betekend dat Ruud toch nog in Utopia zal blijven. De groep is blij, de meeste horen we yes zeggen. De dierenvriend blijft toch nog even in de mini samenleving, maar voor hoe lang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *