Ruud weet zeker dat Jessie of Rianne Utopia moet verlaten

Ruud weet zeker dat Jessie of Rianne Utopia moet verlaten

Ruud en Rianne hebben een gesprek gehad over de eliminatie. Ruud laat weten dat hij verwacht dat Rianne of Jessie Utopia moet verlaten. Maar hij vindt het wel knap van haar dat ze nog strijdt voor haar plek. Volgens Ruud is Rowena veilig, omdat Boyd gisteren tegen haar heeft gezegd dat hij haar niet weg zal stemmen als hij blijft. Dus gaat het volgens hem tussen Rianne en Jessie. Rianne is het niet met Ruud eens. Het is nog niet duidelijk of Tess of Boyd mag blijven en het duurt nog een paar dagen voordat de nieuwe bewoner zijn keuze moet maken. Volgens de Rianne weet je het nooit zeker tot het zover is en is de mening van Ruud dus helemaal nergens op gebaseerd. Heb ik het ooit fout gehad bij dat soort dingen? reageert Ruud dan aan het einde van het gesprek. Denk jij dat Ruud gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *