Victoria vind dat Boyd mensen intimideert

Victoria vind dat Boyd mensen intimideert

Afgelopen avond bespraken Ruud, Victoria, Rowena, Karin en Ramona nieuwste bewoner Boyd. Het is natuurlijk niemand ontgaan dat hij vrij mysterieus kan overkomen en ook Victoria heeft dat gezien. Ze vindt dat hij een sterk oordeel heeft over iedereen en dat dat mensen intimideert. Ook merkt ze dat de dynamiek in de groep de laatste dagen is veranderd onder andere door hem. Ze merkt dat mensen geneigd zijn naar zijn pijpen te dansen. Karin is het hiermee eens en ziet dat ook maar ze wil er wel aan toevoegen dat die mensen dat zelf doen. Ook Rowena laat weten dat ze geschrokken is van de houding van Boyd. Zo werd ze gisteren werd aangesproken op haar productiviteit in Utopia. Ik was overrompeld voegt ze eraan toe. Ook Ruud heeft een aanvaring gehad met Boyd. Maar ik kan dat wel hebben voegt hij eraan toe. Ik heb een weerwoord. Ramona die ook duidelijk onder de indruk is van Utopia’s nieuwste bewoner laat weten dat ze hem mag en ze vindt het een mooie jongen, maar ze ziet wel dat hij een stempel druk op de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *