X

Een aantal reacties na de komst van nieuwe bewoner Tamlyn

Terwijl de bewoners druk bezig zijn met de nieuwe vloer heeft nieuweling Tamlyn haar entree gemaakt in Utopia. Nadat Tamlyn zichzelf heeft voorgesteld en de bewoners  haar wat vragen hebben gesteld krijgt ze van Karin en Britt een rondleiding.

Terwijl Tamlyn het terrein rond gaat zoeken Billy, Gina en Ramona elkaar op. De dames moeten lachen omdat Tamlyn zich bezig wil houden met mode, make-up, haar en kleding. Dit zijn precies de dingen waar de drie vrouwen zich ook op richten. Ik denk dat ze het hiet niet gaat volhouden fluistert Billy tegen Gina. Gina moet lachen en reageert dat ze ook erg benieuwd is. Ramona voegt eraan toe dat ze het wel fijn vindt dat er een vrouw is om het beauty kamp te vergroten. Hoe meer hoe beter”, voegt ze eraan toe. Wat is jouw eerste indruk van Tamlyn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings