Billy en Jessie gaan samenwonen

Billy en Jessie gaan samenwonen

Romy en Cemal zijn naar de caravan verhuisd, dit omdat Ruud niet meer in Utopia verblijft. Echter vindt Billy dat zij en Jessie ook maar eens een volgende stap in hun relatie moeten nemen.

Billy wil namelijk ook “samen gaan wonen” met Jessie. En dit besprak ze vanmorgen. Billy vertelt hem dat ze het leuk zou vinden als ze vanavond, nadat ze klaar zijn met werken, officieel de boot in mag. Door middel van het doorknippen van een lintje wonen de twee daarna officieel samen. Jessie reageert verbaasd en antwoordt dat hij even nodig heeft om over dit voorstel na te denken. Maar dat kan niet reageert Billy. Ik heb mijn slaapplek afgegeven en kan niet meer terug. Dan is het dus een mededeling antwoordt Jessie terug. Ja, je woont vanaf vandaag officieel met me samen antwoordt ze standvastig. Jessie lacht en zegt dat hij het gezellig vindt. Maar als Billy weggelopen is, mompelt hij sarcastisch heel wat anders. Dat was niet mijn idee van een vakantieliefde zegt hij terwijl hij gaat zitten op zijn Chesterfield stoel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *